top of page

Taxatie Camper

Wil je een camper verzekeren dan wordt er vrijwel altijd om een taxatie gevraagd. Mocht er iets met uw camper gebeuren waardoor hij total loss wordt verklaard (schadebedrag hoger dan de waarde min aftrek van de waarde van de restanten) dan krijgt u het getaxeerde bedrag uitgekeerd in plaats van de door een schade expert vastgestelde dagwaarde.

Het is de bedoeling dat u bij schade weer een vergelijkbaar object terug kan kopen. Het achteraf bepalen van de waarde is meestal geen optie en geeft een enorm getouwtrek en gedoe hetgeen door een gedegen taxatie kan worden voorkomen.

Geen twee campers zijn hetzelfde, ieder richt zijn wagen in naar eigen wens, vandaar dat er geen koerslijsten bestaan, het is altijd maatwerk.

 

Als onafhankelijk VRT-gecertificeerd registertaxateur kan ik de waardetaxatie van uw camper verzorgen. Ik ben door veel praktijkervaring deskundig en heb oog voor detail van uw camper. Om uw camper naar juiste waarde te taxeren en te verzekeren verlangt een verzekeringsmaatschappij een taxatierapport dat is uitgevoerd door een VRT gecertificeerd registertaxateur, conform artikel 7:960 van het Burgerlijk Wetboek.

Over het algemeen heeft een taxatierapport een geldigheidsduur 3 tot 5 jaar, dit is afhankelijk van de betrokken verzekeraar.

 

Wilt u meer informatie over een campertaxatie? Neem dan contact met mij op of maak een afspraak via het contactformulier.

 

Een vochtmeting kan deel uitmaken van de taxatie.

Taxatie- & Expertisebureau Hugo van Oosterwijk
bottom of page